Om Klubben

Fanø Vesterhavs Golfklub er en af Danmarks ældste klubber. Klubben blev stiftet i 1948, og er i dag en klub hvor det sociale er i højsædet. Det giver sig udslag i mange arrangementer for medlemmerne i løbet af sæsonen. Gæster er også meget velkomne.

Du kommer til at spille i en klub som også byder på talrige arrangementer for alle sine medlemmer i løbet af sæsonen.

Som medlem af Fanø Vesterhavsbads Golfklub spiller man på Fanø Golf Links bane, som er Danmarks eneste linksbane. Banen blev anlagt i 1898 som en del af det internationale badested og er den ældste golfbane i Danmark. Den blev tegnet af skotten Dunlop og har i anlæg og natur en slående lighed med mange af de berømte, klassiske skotske baner. Banen er beliggende i et meget smukt naturområde i Nationalparken Vadehavet.

Fanø Vesterhavsbads Golfklub har investeret i træningsfaciliteter, som er placeret i Nordbys nordlige udkant ved den gamle søfartsskole.
Disse faciliteter indeholder en række facilliter og muligheder, som frit kan bruges af medlemmer af FVG.

Der kan købes årskort til anlægget for 500 kr.

Senest ændretfredag, 19 februar 2016 15:50