Medlemskab

Kort om Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Som en af de få klubber i Danmark tilbyder vi kun kontingenter, som giver dig ret til at spille på banen. Alle medlemmer har også adgang til klubbens træningsanlæg, som ligger ved den gamle søfartsskole i Nordby.
Du kommer til at spille i en klub, der udover at ligge i et meget smukt naturområde i "Nationalparken Vadehavet", også byder på talrige arrangementer for alle sine medlemmer i løbet af sæsonen.

I eftersommeren har vi et par særligt gode tilbud:
- Begyndere. Spil golf på banen i ledsagelse med et medlem af klubben fra 1. august og resten af året og få fornemmelse for spillet. Klubben kan stille udstyr til rådighed, så du behøver ikke investere i udstyr. Til næste år kan du deltage på vores begynderhold og få træning af en professionel træner.

- Bliv medlem: Hvis du har spillet golf før, tilbyder vi dig at blive medlem for resten af året og hele 2018 til den normale årspris. I princippet spiller du gratis på banen fra 1. august 2017 og året ud. Du betaler nu 1000 kr. nu, og resten af 2018-kontingentet betaler du i januar 2018 sammen med et indmeldelsesgebyr på 300 kr.

- Bliv langdistancemedlem. Hvis du er fuldgyldigt medlem af en anden dansk golfklub og har et DGU-kort, tilbyder vi dig at blive langdistancemedlem for resten af året og hele 2018 til den normale årspris. I princippet spiller du gratis på banen fra 1. august og året ud. Du betaler nu 1000 kr. og resten af langdistance-kontingentet betaler du i januar 2018 sammen med et indmeldelsesgebyr på 300 kr.

FVG har ingen venteliste, og vi optager alle, som har et ønske om at spille golf.
Har du ikke tidligere spillet golf, kan du deltage i klubbens begyndertæning.
Der skal ikke betales indskud for at blive medlem af FVG, der skal dog betales et indmeldelsesgebyr på 300 kr. Se priser på medlemskab

Passive medlemmer

Passive medlemmer får ikke et DGU-kort og har ingen spilleret på banen, men kan deltage i klubbens arrangementer og bruge træningsbanen.

Gæsterabat

Som medlem af FVG kan dine gæster i sommerperioden få 50 kr. i rabat på greenfee-priserne efter følgende regler:

- Gælder for max. 2 gæster pr. gang.

- Du skal gå i den samme bold som dine gæster.

Senest ændretfredag, 28 juli 2017 08:22