Træning

Golftræning

Golftræning finder sted på klubbens træningsanlæg nord for den gamle søfartsskole på Vangled, eller, hvis det aftales med træneren, på øvelsesområdet ved klubhuset.
Der kommer opslag her på siden inden længe

Klubben har igen i år indgået aftale med Danny Sejer Jørgensen om, at han træner juniorer og begyndere.

Træning for grupper

Klubben tilbyder atter i år, at fuldgyldige medlemmer (ikke fleksmedlemmer) kan få træning gruppevis i grupper á max. 5 spillere. Klubben betaler for denne træning. Det enkelte medlem kan højst deltage 3 gange i gruppetræningen.

Individuelle træningslektioner

Individuelle træningslektioner, som spilleren selv skal betale for, kan aftales med træneren, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Senest ændrettorsdag, 09 august 2018 19:37