Menu
Loading…

Danmarks ældste

golfbane

Read more

Velkommen

til FVG

Read more

Nationalpark Vadehavet

lægger rammer til

Read more
  • Danmarks ældste
  • Velkommen
  • Nationalpark Vadehavet

Velkommen til Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Golfklubben ligger ved Fanø Bad, og er Danmarks eneste linksbane. Banen blev anlagt allerede i 1898 som den første golfbane i Danmark. Klubben danner ramme om mange åbne matches, hvor man som gæst er meget velkommen til at deltage. Vi er en klub, som har mange lokale medlemmer, men da øen også har mange sommerhuse, er der mange sommerhusejere som også er medlem af klubben. Det karakteristiske for banen er, at den ligger meget tæt på Vesterhavet - kun gemt bag de første klitrækker. Banen er anlagt i det naturlige terræn, som er karakteristisk for en linksbane. 


Den våde sensommer har gjort, at en del huller, som ligger lavt i terrænet, står under vand. Kontakt Fanø golf Links for oplysninger og greenfeepriser 


 

I eftersommeren 2017 har vi et par særligt gode tilbud:
- Begyndere. Spil golf på banen i ledsagelse med et medlem af klubben fra 1. august og resten af året og få fornemmelse for spillet. Klubben kan stille udstyr til rådighed, så du behøver ikke investere i udstyr. Til næste år kan du deltage på vores begynderhold og få træning af en professionel træner.
- Bliv medlem: Hvis du har spillet golf før, tilbyder vi dig at blive medlem for resten af året og hele 2018 til den normale årspris. I princippet spiller du gratis på banen fra 1. august 2017 og året ud. Du betaler nu 1000 kr. nu, og resten af 2018-kontingentet betaler du i januar 2018 sammen med et indmeldelsesgebyr på 300 kr.
- Bliv langdistancemedlem. Hvis du er fuldgyldigt medlem af en anden dansk golfklub og har et DGU-kort, tilbyder vi dig at blive langdistancemedlem for resten af året og hele 2018 til den normale årspris. I princippet spiller du gratis på banen fra 1. august og året ud. Du betaler nu 1000 kr. og resten af langdistance-kontingentet betaler du i januar 2018 sammen med et indmeldelsesgebyr på 300 kr.

Fanø Vesterhavsbads Golfklub
Golfvejen 5, 6720 Fanø
tlf & mail: 21294249 & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified onSaturday, 11 November 2017 07:31
back to top