Ø-GOLF – en turnering på fem danske øer

Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads. I 2023 indbyder øernes golfbaner til turneringen Ø-GOLF!

Spil golf på tre af de fem øer i 2023, få et sæt specialtrykte golfbolde og deltag i lodtrækningen om et golfophold på enten Læsø eller Fanø i 2024.

Ø-GOLF-turneringen kan spilles i dit helt eget tempo – du kan tage på et samlet ø-hop og opleve banernes forskelligheder eller du kan sprede besøgene ud over hele 2023.

Sådan deltager du:

  1. Tag Ø-GOLF-flyeren i golfbanens reception. Tag den med dig, når du besøger de øvrige golfbaner.
  2. Få golfbanens stempel på flyeren, når du har spillet én af de fem ø-golfbaner.
  3. Når du har spillet den tredje golfbane, udfyldes og indleveres flyeren i golfklubben og du får udleveret et sæt specialtrykte Ø-golfbolde. Du deltager samtidig i lodtrækningen om et golfophold på Læsø eller Fanø.*

Brug #Øgolf, når du lægger billeder fra turneringen på facebook og instagram.

Ø-GOLF er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

* Konkurrencebetingelser

  • Der trækkes to vindere i Ø_GOLF 2023
  • Vinderne trækkes i januar 2024 og får direkte besked via email.
  • Præmien på Læsø inkluderer to overnatninger i ferielejlighed på Læsø Golf Resort inkl. færgebillet (bil med op til fire personer) og to dages greenfee til Læsø Seaside Golfbane for op til fire personer (værdi kr. 4300,-). Præmien skal indløses i perioden 1/4-15/6 2024 eller 1/9-30/10 2024. Der tages forbehold for udsolgte datoer.
  • Præmien på Fanø inkluderer et ophold i et af Danibos sommerhuse på Fanø (værdi kr. 4.500,-) samt to dages greenfee til Fanø Golf Links for op til fire personer (værdi kr.  3.200,-). Præmien skal indløses i løbet af 2024. Der tages forbehold for udsolgte datoer.
  • Deltagelse i konkurrencen er betinget af, at man indløser adgang til mindst tre ø-golfbaner.
  • Chancen for gevinst afhænger af antallet af deltagere i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser.

Ø-golf