Klubben

Fanø Vesterhavsbads Golfklub er en af Danmarks ældste golfklubber. Den blev stiftet i 1948 af en gruppe golfglade ferieturister og sommerhusejere, som gæstede Fanø og spillede på golfbanen, som blev anlagt allerede i 1898 som den allerførste golfbane i Danmark. 
Golfklubben tæller i dag et stort antal danske og udenlandske medlemmer, som nyder at spille på den over 100 år gamle links-bane, som er fint indpasset i klitområdet på øens nordlige del. 
Som golfklub afholder vi hvert år mange åbne golfturneringer ligesom Fanø Golf Links afholder sine traditionsrige Fanø Uger hvert år sidst i juli, hvor man også kan tilmelde sig - se mere på www.fanoe-golf-links.dk.  

Området omkring Fanø Bad var omkring år 1900 et meget mondænt feriested. I området ses stadigvæk mange af de gamle flotte sommerhuse fra den tid. De store hoteller, som dominerede området omkring golfbanen dengang, er desværre væk. Men der er rig mulighed for at se billeder og dokumentarer fra Fanø Badområdet på YouTube. Vi har samlet et lille udvalg af disse klip her på siden - så læn jer tilbage og nyd billederne fra Fanø Bads storhedstid!