Træningsanlæg

Klubbens træningsanlæg ligger nord for Nordby, hvor der i sin tid var søfartsskole på Vangled 32. Det er gratis at benytte anlægget, hvis man er medlem af FVG - andre golfspillere kan kontakte sekretariatet, hvis man vil købe adgang til træningsanlægget og ikke er FVG-medlem. Der sælges årskort, månedskort og ugekort - priser oplyses ved at kontakte sekretariatet på tlf: 21294249.

Se Google maps kort her: https://goo.gl/maps/c9FLDKJ9weUNQd5S7

Boldsopsamling og græsslåning

Så er der lavet plan over opsamling på træningsbane for sæsonen 2021, Der startes op i næste uge 17 og sluttes af i oktober , uge 41. På forhånd Tak!

Vi har igen i år en aftale med kommunen om, at græsset på udslagsbanen bliver slået hver onsdag morgen. Vi starter derfor opsamlingen den 27. april da træneren er startet.

Igen i år har vi sat to personer på om tirsdagen. Tirsdags-datoerne er nedenfor markeret med fed skrift. Når banen er ryddet for bolde tirsdag aften skal boldkassen låses af.

I perioderne mellem nedenstående datoer er der ligeledes sat to personer på. Disse to personer koordinerer indbyrdes og samler bolde op efter behov så der altid er rigeligt med bolde i kassen.

Træningsbaneudvalget består af:

Herudover holder Hans Henning Jensen, dagligt øje med udslagsbanen og lukker boldkassen op når græsset er slået onsdag formiddag.

Hvis nogen er forhindret på de pågældende tirsdage bedes de selv prøve at finde en de kan bytte med. Det er vigtigt at man er to om det da det ellers bliver for træls.

Boldopsamling de øvrige dage – i ugens løb – kan placeres tidsmæssigt når I har tid og det er måske kun nødvendigt at køre en enkelt runde hvis der er mange bolde i kassen. Der må ikke samles bolde op på de tidspunkter, hvor træneren er til stede (fredag efter kl. 12, se opslagstavlen i klubhuset)

Der er sat skilt op på opslagstavlen om at der ikke må slås bolde tirsdag aften efter kl. 18.00  og frem til tidspunktet, hvor græsset er slået, samt når der samles bolde op i ugens løb.

Tak for at I vil være med til at samle bolde op. Vi håber det også i år vil forløbe glat.

Liste over boldopsamling

Filnavn Dato Filstørrelse