Kort om FVG

Som en af de få klubber i Danmark tilbyder vi kun kontingenter, som giver dig ret til at spille på banen. Alle medlemmer har også adgang til klubbens træningsanlæg, som ligger ved den gamle søfartsskole i Nordby.
Du kommer til at spille i en klub, der udover at ligge i et meget smukt naturområde i "Nationalparken Vadehavet", også byder på talrige arrangementer for alle sine medlemmer i løbet af sæsonen.

FVG har ingen venteliste, og vi optager alle, som har et ønske om at spille golf.

Har du ikke tidligere spillet golf, kan du deltage i klubbens begyndertæning.
Der skal ikke betales indskud for at blive medlem af FVG, der skal dog betales et indmeldelsesgebyr på 300 kr. Se priser på medlemskab

Kontingent 2019

Seniormedlemskab: 4.200 kr.

Longdistance medlemskab: 3.200 kr.

Ungseniorer, 19 til 26 år:  2.400 kr.

Begyndere: 0 kr.

1. årsmedlemmer - over 18 år:  2.400 kr.

2. årsmedlemmer: 3.550 kr.

Juniorer: 1.200 kr.

Passivt medlemskab: 500 kr.

FLEX-medlemskab: Spillere uden bopæl/feriebolig på Fanø og uden spilleret fra 15/7 - 15/8: - 2.550kr.

Som longdistance medlem optages: Golfspillere, som har et medlemskab af en anden dansk golfklub under DGU, hvor man har fuld spilleret

Som 1. årsmedlem optages: Golfspillere, som ikke har været medlem af en golfklub i løbet af de sidste 3 år

Ved indmeldelse er der et administrationsgebyr på 300 kr. Dette gælder også ved genindmeldelse.

Passive medlemmer

Passive medlemmer får ikke et DGU-kort og har ingen spilleret på banen, men kan deltage i klubbens arrangementer og bruge træningsbanen.

Gæsterabat

Som medlem af FVG kan dine gæster i sommerperioden få 50 kr. i rabat på greenfee-priserne efter følgende regler:

- Gælder for max. 2 gæster pr. gang.

- Du skal gå i den samme bold som dine gæster.